DINE VEJE TIL RO


RO-TERAPI

Udviklende forløb

Individuelle forløb samt online gruppeforløb, der skaber blivende glæde, overskud, ro, balance, energi og trivsel i livet.  Forløbet består af metakognitiv terapi, meningsskabelse, kropsholdning og mentale øvelser tilpasset dig og din situation.  RO-terapi har hjulpet mange mennesker til at finde deres vej i livet. 

RO-INSPIRATION

Viden og inspiration til at finde RO

Jeg deler min viden om de mange veje til RO.  Her fortæller jeg personligt om min egen rejse til indre RO og balance i mig.  

Med udgangspunkt i neurovidenskab, evolutionsteori og evnen til at vise medfølelse med sig selv og andre, formidler jeg hvordan du kan arbejde med at skabe RO i dig. Samtidig holder jeg dig opdateret med de tiltag jeg tilbyder i RO by Charlotte Ander.


RO-FOREDRAG & WORKSHOPS

Vejen til RO i livet

Inspirerende foredrag og workshops om om vejen til RO, hvor deltagerne bliver inspireret til, hvordan man kan skabe og opnå RO i livet. 

Foredrag og workshops indeholder blandt andet viden om evolutionsteori, neurovidenskab, metakognitiv terapi samt barriererne for RO og understøttes af erfaringer fra min egen rejse mod RO, data jeg har indsamlet i min klinik samt konkrete og overførbare værktøjer og øvelser til at skabe RO i livet. RO-EVENTS

Udviklende events der skaber RO

Jeg afholder løbende events der alle stiler mod at skabe RO i mennesker.  Jeg er optaget af at uddanne ledere, medarbejdere og private til at finde indre RO. 

Desuden har et uddannelsesinstitut, hvor jeg uddanner andre til at give RO'en videre gennem metakognitiv terapi for krop, sind og sjæl. 

RO-WEBSHOP

Støtteværktøjer til at finde og bevare RO

Her finder du forskellige værktøjer, du kan bruge på din rejse mod RO.

Værktøjerne vil støtte dig til at opnå og vedligeholde din RO i livet.

RO-webshoppen byder blandt andet på RO-meditationer, RO-lates træningsprogram og online-foredrag om RO.


RO-PODCAST

Episoder om vejen til RO

I podcasten "RO med Charlotte Ander", deler jeg min egen personlige rejse mod RO i livet.  Du finder et væld af episoder, hver af dem spækket med inspiration, øvelser og personlige fortællinger om det at skabe RO og finde vejen selv.  

Podcasten kan høres og genhøres hos alle gængste podcastudbydere, herunder Spotify, ApplePodcast, Podimo samt Spreaker.