RO-TERAPI 

Individuelle 1:1 sessioner der udvikler dig og ændrer hele din måde at være i verden på

Baseret på tidligere klienters oplevelser, er et RO-forløb livsforandrende 1:1 sessioner hvor du:


  • finder ind til dig selv og dine behov
  • lærer at skabe RO i dit hoved og i dit tankemylder
  • finder din retning, dine drømme og dit formål i livet
  • får forståelse og skabt mening med de udfordringer du har og står overfor. 
  • lærer medfølelse med dig selv gennem selvaccept og selvrespekt
  • får en øget selvtillid og et øget selvværd
  • øger din kropsforbindelse og lærer at berolige dit nervesystem 
  • kommer af med din stress, angst, uro, ocd eller andre lidelser
  • får et hav af værktøjer, du altid kan hive frem igen og igen  

HVAD ER RO-TERAPI OG HVILKEN BETYDNING KAN DET FÅ FOR DIG?


Et individuelt RO-forløb er til dig, der gerne vil performe bedre, have større

livskvalitet og masser af glæde i dit liv. 


RO-TERAPI kombinerer Metakognitiv terapi og RO skabende værktøjer. 

Du oplever en hurtig effekt og gode resultater der holder på den lange bane.


Metakognitiv terapi er en evidensbaseret metode, der skaber effektive og blivende forandringer på den lange bane. Metoden har hjulpet mange mennesker verden over ud af mental mistrivsel og til en øget livskvalitet.  Metakognitiv terapi tager udgangspunkt i at give dig værktøjer, så du selv kan kontrollere, hvilke tanker og følelser du giver værdi og hvilke du vælger at forholde dig afkoblet til.  Det betyder at du selv kan gøre noget - også mellem sessionerne samt når forløbet er slut.


Vores 1:1 sessioner foregår typisk ved, at du kort fortæller, hvad du godt kunne tænke dig hjælp til.  Derefter går vi i gang med at finde ud af, hvilke tankestrategier du anvender og sammen skaber vi et overblik over, hvor du gerne vil hen og hvordan du kommer dertil.  Under hver session skaber vi et vision board på tavlen, som du får et billede af med hjem, så du altid har noter af det vi har været omkring og kan finde det frem igen.  Samtidig laver vi en mental øvelse, som bliver optaget, som du får med hjem som en lydfil og kan bruge til mental træning mellem sessionerne. Det betyder at du efter vores RO-forløb altid vil have adgang til et væld af værktøjer der skaber RO i dig lige meget hvor du er. 


Du kan tage sessionerne fysisk i klinikken i København eller Taastrup samt på Zoom og telefon.


Hvem er du? Du er måske ung eller voksen, har et lavt selvværd, lider af præstationsangst, har svært ved at overskue nuet, pleaser alle andre end dig selv, måske bliver du hurtigt ængstelig, grubler meget og har tankemylder, søvnproblemer eller koncentrationsbesvær, oplever generelt stress, har mistet én du holder af.  Måske er du studerende, ledig, søger nye udfordringer,  er pårørende eller lider af en angst diagnose, depression, OCD, eller har udviklet en spiseforstyrrelse, føler dig udbrændt, træt, trist eller måske er du bare faret vild i dit liv. og savner mål, glæde og retning. 


Bare rolig - det er en tilstand du befinder dig i lige nu og ikke den du er.  Gennem vores RO-forløb lærer du nye strategier, der vil hjælpe dig ud af mørket og håbløsheden.  Du får lydfiler med dig hjem, så du selv kan træne din RO og nye strategier mellem hver session.  Her kan du læse hvad andre oplever et RO-forløb har betydet for dem.
Er du nysgerrig på om det kunne være noget for dig, men har brug for at stille afklarende spørgsmål inden du beslutter dig, kan du  booke en gratis introsamtale her.
VIL DU GERNE IGANG MED DET SAMME?


Her kan du booke dine sessioner direkte. Se priser herJeg glæder mig til at vi sammen skal finde din vej til RO.


Charlotte Ander Ernsø

Metakognitiv terapeut, stresscoach, fysioterapeut